Praktische informatie

nieuwsbericht-automotive-seminar-praktische-info.jpg

Alles wat u moet weten over het Automotive Seminar

Over enkele dagen vindt het Automotive Seminar plaats in DeFabrique te Maarssen. Alle praktische informatie hebben we op een rij gezet zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Algemene informatie

Adres
Het adres van DeFabrique is Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht.

Openingstijden
Het event start om 11:45 uur met een heerlijke lunch. De eerste spreker zal om 12:30 uur het podium betreden. Omstreeks 15:30 uur sluiten we officieel het seminar gedeelte en kunt u zich klaarmaken voor de kartrace of genieten van de (informele) borrel. De prijsuitreiking en dagafsluiting vindt plaats tussen 17:30 uur en 18:00 uur.

Bekijk het volledige programma.

Aanmelden
Aanmelden voor het seminar is kosteloos en nog altijd mogelijk. Let op: we hanteren een vol = vol principe. Het merendeel van de beschikbare stoelen is al gereserveerd, dus voorkom teleurstelling en meld u vandaag nog aan!

Ik meld me aan


Vervoer

Auto
Komt u met de auto naar het Automotive Seminar, plan dan voor vertrek de beste route via Google Maps.

Parkeren
DeFabrique bezit over een ruime parkeerplaats met meer dan 700 parkeerplekken en voldoende oplaadmogelijkheden. Voor het seminar is een speciale ingang beschikbaar; 19. Deze ingang is terug te vinden aan de zijde van de kartfabrique.

Openbaar vervoer
Reist u liever met het openbaar vervoer, plan dan uw route via 9292. Vanaf Station Maarssen vertrekken regelmatig bussen naar de evenementenlocatie. Maar let op: de dichtstbijzijnde halte is op circa 15 minuten loopafstand.


Overige informatie

Fotografie en video
We zeggen “vaarwel” tegen onduidelijke smartphone beelden, want alle belangrijke momenten worden door ons mediateam op foto én video vastgelegd. De fotoselectie wordt één dag na het event online gepubliceerd en de release van de aftermovie is begin december.

Nieuwsgierig naar voorgaande seminars, bekijk dan de diverse terugblikken.

Automotive E-book
Van interviews en de mening van diverse experts, tot automotive trends die u niet mag missen; alle bezoekers van het Automotive Seminar ontvangen na afloop het goedgevulde digitale boek per e-mail.

Kunt u helaas niet aanwezig zijn, maar wilt u wel het e-book ontvangen? Volg ons op LinkedIn en kom als eerste te weten wanneer het Automotive E-book beschikbaar is.

Garderobe
Gebruikmaken van de garderobe is gratis. De garderobe van DeFabrique biedt niet alleen ruimte voor uw jas en tas, maar in geval van nood kunt u er ook uw telefoon opladen, vragen om reisadvies of een taxi regelen.

Sociale media
Uw enthousiasme over het seminar delen? We vinden het erg leuk om beelden van het event terug te zien, dus vergeet niet om ‘EDM’ te taggen in al uw bericht(en) op LinkedIn. 

Vragen?
Heeft u vragen over het seminar, stuur dan een e-mail naar marcom@edm.nl


Wij wensen u alvast een hele fijne en inspirerende middag! 

Terug naar overzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.