Blog

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws

nieuwsbericht-ebook.jpg

Download het Automotive E-book

De belangrijkste bevindingen van het Automotive Seminar en de automotive-industrie in het algemeen, hebben we gebundeld in het Automotive E-book. Met hierin onder andere de drie grootste uitdagingen voor de toekomst en een interview met Valéry Gresnigt, Head of Marketing Nederland bij Polestar. Lees verder en vraag het digitale boek aan. 

Lees meer

191128-124504-edm-7901-hr.jpg

Terugblik: maak gebruik van data, experimenteer en haal de pareltjes eruit

Tijdens het Automotive Seminar op 28 november in DeFabrique te Maarssen, stond de enerverende automotive-industrie centraal. Diverse experts deelden hun visie, inzichten en tips, in de hoop u klaar te stomen voor de toekomst. Lees verder voor een terugblik op alle highlights van de dag.

Lees meer

nieuwsbericht-automotive-seminar-praktische-info.jpg

Alles wat u moet weten over het Automotive Seminar

Over enkele dagen vindt het Automotive Seminar plaats in DeFabrique te Maarssen. Alle praktische informatie hebben we op een rij gezet zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer

interview-wouter-smit.jpg

"Win de autokoper van morgen met artificial intelligence."

Wouter Smit, Data scientist bij EDM, is één van de sprekers op het Automotive Seminar.  Met slechts een aantal dagen te gaan tot het Seminar plaatsvindt, stelden we Wouter een aantal vragen.

Lees meer

josvandenbergh.jpg

"De auto moet ons meer gaan bedienen dan andersom."

Jos van den Bergh, Communicatie & Media Consultant bij MediaMondo, is één van de sprekers op het Automotive Seminar. Hij is al ruim 20 jaar een veelgehoorde naam in de automotive-industrie. In de aanloop naar het seminar, stelden we hem alvast een aantal vragen.

Lees meer

marco-boender.jpg

"Men wil tegenwoordig van A naar B zonder langs een showroom te moeten, hoogste tijd om hierop in te spelen.”

Marco Boender, Chief Sharing Officer bij Fetch car sharing, is één van de sprekers op het Automotive Seminar. Met het seminar en de presentatie van Marco in het vooruitzicht, stelden we hem alvast een aantal vragen. 

Lees meer

nieuwsbericht-automotive-seminar-6november-1-.jpg

Wat u te wachten staat tijdens het Automotive Seminar!

Tijdens het Automotive Seminar op 28 november worden er diverse ontwikkelingen uitgelicht en de bijbehorende kansen en bedreigingen waar automotive organisaties mee te maken krijgen. We lichten een tipje van de sluier op en vertellen wat u kunt verwachten van het seminar en hoe wij een ‘Blik op de toekomst’ gaan bieden. Lees snel verder!  

Lees meer

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.