Downloads

Smart Data Finance Seminar 2019


Data, tech en intelligence voor relevante communicatie

Presentaties

Robert Feltzer - EDM
Data, tech en intelligence voor relevante communicatie

Wat is de invloed van nieuwe technologie? Welke intelligentie kan worden toegepast? En welke data kan worden ingezet? Antwoorden op deze vragen helpt u de communicatie met uw klanten relevanter te maken. 

Roel ter Brugge - Independer
Inzet van data en digitale intelligentie

Independer is een platform waarbij mensen zelf financiele keuzes mogen maken met gepast advies. Aan de hand van twee cases wordt laten zien hoe in het zorgdomein en woondomein data en digitale intelligentie ingezet kan worden om klanten beter en goedkoper te helpen en de markt te transformeren.

Natasja van Buuren - Centraal Beheer
Effectieve communicatie met doelgroepen

Gesegmenteerde doelgroepen geven Centraal Beheer Achmea richting bij het ontwikkelen van communicatie, het inkopen van media en ontwikkelen van producten en diensten. Hierdoor kunt u als bedrijf waardevol zijn voor deze mensen en zij waarde creëren voor ons. 

Menno van Leeuwen - Moneyou
Lower financial stress met Moneyou Go

We leven in een digitale wereld waarin consumenten steeds vernuftiger getarget worden om geld uit te geven. Geld uitgeven is wel heel frictieloos geworden. Discipline om geld opzij te zetten voor wat echt belangrijk ontbreekt bij veel consumenten. Een gouden kans voor banken en fintech om hun klanten op een digitale en gebruiksvriendelijke manier te helpen meer grip op hun financiën te krijgen. Denk vooral mee hoe intelligente data en technologie nog meer de consument kan helpen om financiële stress te voorkomen.  

Ben van der Burg - Triple
Hoe data ons leven bepaalt

Ben zal ingaan op de transitie van de analoge naar de digitale wereld waarbij data een cruciale rol is gaan spelen. Hoe ga je als 21e eeuwse mens met de kansen en bedreigen van de data-economie om.

 

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.