De locatie

Smart Data Center, Nieuwegein

De locatie

Het Smart Data Center is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (via Utrecht Centraal) en de auto.

Adres

Smart Data Center
Wattbaan 1
3439 ML Nieuwegein

Entrée

U bent welkom bij EDM in het Smart Data Center.

Route naar locatie met de auto

Vanuit Amsterdam

Volg E30/E35 richting Arnhem bij knooppunt Oudenrijn. Hou vervolgens rechts aan en volg het bord Houten/A12. Neem bij de rotonde de eerste afslag rechts richting Laagravenseweg/N408. Blijf daarna op deze weg en ga rechtsaf de Perkinsbaan op. Neem dan de eerste rechts. U bevindt zich nu op de Wattbaan. Volg deze weg en voor u staat het Smart Data Center.

Vanuit Hilversum

Volg bij knooppunt Lunetten de borden richting Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag. Hou rechts aan en volg Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag. Hou vervolgens de borden richting Utrecht/Jaarbeurs/Nieuwegein aan. Volg nu de borden richting Hoograven/Lunetten/Houten. Neem bij de rotonde de derde afslag richting Laagravenseweg/N408. Blijf op deze weg en ga vervolgens rechts de Perkinsbaan op. Neem dan de eerste rechts. U bevindt zich nu op de Wattbaan. Volg deze weg en voor u staat het Smart Data Center.

Vanuit Amersfoort

Hou rechts aan en volg de borden richting Den Haag/Breda. Volg bij knooppunt Lunetten de borden richting Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag. Hou vervolgens rechts aan en volg Ring Utrecht/Jaarbeurs/Nieuwegein. Hou nu de borden richting Hoograven/Lunetten/Houten aan. Neem bij de rotonde de derde afslag richting Laagravenseweg/N408. Blijf op deze weg en ga vervolgens rechts de Perkinsbaan op. Neem dan de eerste rechts. U bevindt zich nu op de Wattbaan. Volg deze weg en voor u staat het Smart Data Center.

Plan route met Maps


Parkeren

U kunt gratis parkeren bij het Smart Data Center.

Route met OV

Het Smart Data Center is goed bereikbaar met het OV. Er zijn verschillende busstations in de directe omgeving. Zo is busstation Martinbaan op twee minuten loopafstand aanwezig. De voor u beste route kunt u het beste bekijken via 9292, door te klikken op onderstaande link.

Plan route met 9292

Verstand van data.
Gevoel voor marketing.