Nieuws > Nieuws

Wat speelt er bij EDM.

dmexco.jpg

EDM Digital Solutions samen met Delta Projects op dmexco

dmexco:
Dmexco is een wereldwijd bekend evenement over de digitale economie en -transformatie. Het verbindt de reële economie met alle facetten van digitale marketing en zet daarmee de trend in de commerciële mogelijkheden van morgen.

Dit jaar is EDM met een stand vertegenwoordigd van haar dochter EDM Digital Solutions. Een ruime afvaardiging van het EDM team bezoekt de conferentie en beurs voor nieuwe inspiratie, kennis sessies en meetings met huidige- en nieuwe relaties vanuit heel Europa.

Op de gedeelde stand (Hall9/D013) van EDM Digital Solutions en onze technology partner Delta Projects kunt u terecht voor een nadere kennismaking, online demo's en uitgebreide informatie over online profiling, het verrijken van data, personaliseren van online advertising en data-driven marketing op basis van feitelijke data.

Bezoek ons op stand D013 in Hall 9 tijdens de dmexco! Als u van te voren een afspraak met ons inplant weten wij zeker dat wij ook de tijd voor u kunnen nemen. Neem daarvoor contact op met Lejo Duivenvoorde. lejo.duivenvoorde@edmds.nl

Nieuwsoverzicht
Verstand van data.
Gevoel voor marketing.